Kulturhuset Karelia
Skillnadsgatan 11
10600 Ekenäs
Telefon: 044-355 6060
info@karelia.huset.fi

Biljettluckan är stängd tillsvidare.

Biljetter fås från Luckan i Karis, samt www.netticket.fi

 

Välkommen till Kulturhuset Karelia!

 

Musik mot pandemin – Karelia Live

 

Med pandemin tystnade också den levande musiken. Kulturhuset Karelia ger nu alla gratis en möjlighet att uppleva lokala artister på scenen via nätet. Under sju torsdagar sänds Karelia Live via YouTube kanalen kl 19.00.

Artistlistan:

15/4 En kväll med Uffe Enberg Del 1 (konserten inspelad i februari 2020)

22/4 En kväll med Uffe Enberg Del 2

29/4 Mikko Sipola

6/5 Jannike Sandström

13/5 Uffe och Sikke

20/5 Pigge och Erika Svenskberg

3/6 Tribute to Leonard Cohen

Närmare information via Kjell Ekholm 040-5597925 och Johanna Katter/ Kulturhuset Karelia 044-355 6060

 

 

FÖRBEREDELSER AV PJÄSEN ÄLSKADE VR PÅGÅR- läs vår Älskade miniblogg här!

 


 

 

 

 

 

Här mer om vår repertoar.

 

 

 

För många artister är det livsviktigt att få arbetstillfällen, och vi på Karelia vill på ett ansvarsfullt sätt understöda artisternas levebröd. Vi följer ändå myndigheternas rekommendationer för att säkerställa att det är tryggt att komma till Karelia. Vi säljer endast 50% av sittplatserna och platserna är onumrerade så att publiken själv kan välja att sätta sig möjligast glest.

Därför vill vi påminna publiken om vikten att stanna hemma vid minsta förkylningssymtom, upprätthålla god handhygien, hosta och nysa i näsduk eller ärmen, och komma ihåg att hålla avstånd till andra besökare. Vi rekommenderar att du använder munskydd under besöket.

Vi föredrar kortbetalning vid köp av biljetter. För att undvika köbildning rekommenderar vi varmt att du löser in dina biljetter senast några dagar innan evenemanget (notera att olika arrangörer kan ha olika direktiv för bokning och köp) och att du kommer i god tid innan evenemanget börjar. Vi öppnar dörrarna till salongen tidigare än vanligt för att undvika trängsel i foajén. Ifall du har köpt biljetter till ett evenemang och känner dig förkyld ska du omedelbart ta kontakt med vår biljettförsäljning på tfn 044-3556060 (ti-fr kl 12-17) eller per e-post info@karelia.huset.fi.

 

I väntan på en kulturrik höst!

Välkommen till Karelia!

 

 

Biljettluckan är stängd tillsvidare.
Biljetter fås från Luckan i Karis, samt  www.netticket.fi