Kulturhuset Karelia
Skillnadsgatan 11
10600 Ekenäs
Telefon: 044-355 6060
info@karelia.huset.fi

Biljettluckan är stängd tillsvidare.

Biljetter fås från Luckan i Karis, samt www.netticket.fi

 

Aktuellt

Del 18: Pidrogänget

Vad händer då en mumieforskare, VR:s tidtabellskoordinator och en FPA-chef i flera års tid pendlar mellan Ekenäs och storstaden?Läs mera »
16.05.2021 kl. 23:32

Del 3: God Jul från från arbetsgruppen i Älskade VR!

21.12.2020 kl. 19:55
Det blev virtuell julfest med glögg för gänget.

Vi firade vår virtuella julfest för arbetsgruppen på Zoom den 13.12 genom att framföra scener från pjäsen Älskade VR för varandra. De flesta var lite ”julpyntade” och alla skålade med med glögg.

Men vågar vi önska er en God Jul - eller skulle det vara bättre om vi utryckte det så här:

Vi önskar er alla en En behagligt Isolerad Jul, just i den konstellation människor ni vågar vistas med, denna märkvärdiga Jul 2020 då Covid 19 styr och ställer. Fira med lilla familjen, mormor, barnen, hunden, katten, faster, sambo, pojkvän eller själv...gör just så som ni vill det.

Det gör även vi, fast jullovet också rymmer lite arbete för regissör och assisten, som frakt av dekordelar dvs tågbänkar från depån i Ilmala och föra dem till Karelia i Ekenäs, eller be om nya klädmått av skådespelarna då de måste justeras efter julmaten mer detaljerat. Dessutom tillverkas rekvisitadelar på olika håll. Skådespelarna pluggar säkert mellan jullådor och nyårslyckorpå återstående repliker?

Men mest ser vi fram emot tiderna då alla ni ska komma och njuta av den fantastiskt roliga underhållande musikteaterpjäsen Älskade VR… Och då är det redan ljusare ute och i sinnet.

Men nu före det: Goood Juuuul!