Kulturhuset Karelia
Skillnadsgatan 11
10600 Ekenäs
Telefon: 044-355 6060
info@karelia.huset.fi

Biljettluckan är stängd tillsvidare.

Biljetter fås från Luckan i Karis, samt www.netticket.fi

 

Aktuellt

Del 18: Pidrogänget

Vad händer då en mumieforskare, VR:s tidtabellskoordinator och en FPA-chef i flera års tid pendlar mellan Ekenäs och storstaden?Läs mera »
16.05.2021 kl. 23:32
BILD: Den smittande glädjen och energin i arbetsgruppen kan ingen ta miste på!!

Del 1: Följ med på vår (tåg)resa!

14.12.2020 kl. 21:31
På den här bloggen kommer du att få följa vår (tåg) resa från de första stegen till färdig produktion.

Hej alla läsare,

Älskade VR-produktionen satte igång på allvar i oktober i år, med övningar på scenen två gånger i veckan i den vackra salen på Karelia i Ekenäs. Den underhållande lokala nyskrivnapjäsen av Tove Virta harett tjugotal, medverkande med 15 begåvade skådespelare i olika åldrar samt 4 västnyländska toppmusiker.
För regin står Lilli Sukula-Lindblom, regiassistent Emma Nordblad, videoansvarig Kjell Ekholm, kapellmästare Teddy Granroth, teknik med ljud och ljus Baba Sjöblom.

I den här ”minibloggen” kommer vi att presentera alla medverkande i grupper. Då det här skrivs är det den 2 december 2020 och de fysiska repetitionerna har nu lagts på is på grund av rådande omständigheter med Covid 19 och strikta restriktioner från hälsovårdsmyndigheter och
regering…. men vi bubblar under isen med en sällan skådad entusiasm, och framskrider via Zoom med både repetitioner och textförhör som för oss vidare mot en jubelpremiär!
 

Lilli