Biljettluckan öppen onsdag-fredag kl. 12-18

Biljetter går också att köpa i Motel Marine, Luckan i Karis och dygnet runt på netticket.fi

Carl Stanley - Akta huet

30 Mars 2023 kl. 20.00–21.25

Svenska stand up komikern Carl Stanley har etablerat sig som en av de allra största och mest populära i Sverige. Våren 2023 landar hans turné i Finland och den 30 mars uppträder han på Karelia.  

Carl Stanleys bejublade standupturné Akta Huet åker ett extra varv våren 2023, och då landar turnén även i Finland för första gången. 

Akta Huet är Carl Stanleys tredje soloföreställning efter de utsålda succéerna Ärligt Talat (2017) och Född 1996 (2019). Nu är det dags att återigen besöka så många svenska teatrar och konserthus han bara hinner. Föreställningen är en standupföreställning, den kan och kommer att ändras under resans gång men i nuläget handlar den bland annat om hundar, inspiration, krångel, depression, lumpen och Carls pinsammaste stund. Carl pratar om det som hänt sedan sist, vad som känts, upplevts och saknats. Frispråkig och varm humor när den är som bäst. Allt flyter och kan ändras men det går enkelt att beskriva som: En rolig jävla kväll!

– Det skall bli coolt att komma till Finland. Jag har gjort ett par klubbgig i Finland för flera år sedan och då minns jag det som väldigt skoj, berättar Carl Stanley.

Carl uppträdde för första gången i Ekenäs på det årliga evenemanget Sommar Stand up i Ekenäs sommaren 2018. 

Carl har även medverkat i humorprogram på TV såsom Parlamentet och Släng dig i Brunnen. Han driver även en Youtube-kanal med över 50 000 prenumeranter och 8 miljoner visningar samt är en del av podcasten Tombola Podcast som han gör ihop med komikerkollegan Marcus Berggren

Supportkomiker: John Gillberg
Föreställningens längd ca 85 minuter inkl support. Ingen paus
Hemsida: www.carlstanley.se
#aktahuet

BILJETTER: https://www.netticket.fi/carl-stanley

Återköp av biljett endast möjligt om evenemanget inhiberas 

Det är förbjudet att filma under föreställningen! 

Arrangör för evenemanget är HumorHuset.

Arrangören förbehåller sig rätten till ändringar. 


Plats
Kulturhuset Karelia
Skillnadsgatan 11
10600 Ekenäs