Kulturhuset Karelia
Skillnadsgatan 11
10600 Ekenäs

tfn 044 355 60 60
info@karelia.huset.fi

Hjälp - biljettluckan är stängd, men jag vill ha biljetter!

Klicka på NetTicket logon!

 

Angående Covid-19

För många artister är det livsviktigt att få arbetstillfällen, och vi på Karelia vill på ett ansvarsfullt sätt understöda artisternas levebröd. Vi följer ändå myndigheternas rekommendationer för att säkerställa att det är tryggt att komma till Karelia. Vi säljer endast 50% av sittplatserna och platserna är onumrerade så att publiken själv kan välja att sätta sig möjligast glest.

Därför vill vi påminna publiken om vikten att stanna hemma vid minsta förkylningssymtom, upprätthålla god handhygien, hosta och nysa i näsduk eller ärmen, och komma ihåg att hålla avstånd till andra besökare. Vi rekommenderar att du använder munskydd under besöket.

Vi föredrar kortbetalning vid köp av biljetter. För att undvika köbildning rekommenderar vi varmt att du löser in dina biljetter senast några dagar innan evenemanget (notera att olika arrangörer kan ha olika direktiv för bokning och köp) och att du kommer i god tid innan evenemanget börjar. Vi öppnar dörrarna till salongen tidigare än vanligt för att undvika trängsel i foajén. Ifall du har köpt biljetter till ett evenemang och känner dig förkyld ska du omedelbart ta kontakt med vår biljettförsäljning på tfn 044-3556060 (ti-fr kl 12-17) eller per e-post info@karelia.huset.fi.

I väntan på en kulturrik höst!

 

 

 
 
Biljettluckan är stängd tillsvidare.
 
Biljetter får du från Luckan Raseborg
(Torggatan 3, Karis, öppet må-fre kl. 9-16.)
 

Webshopen på www.netticket.fi är öppen dygnet runt!